Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Dembowskiego 12 (W131)
(1)
Autor
Hill, Mark Douglas
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(1)
Język
angielski
(1)
Temat
Afrodyzjaki
(1)
Jezyk angielski
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Index s. 236-242.
Mark Douglas Hill has spent a lifetime in pursuit of foods that encourage friskiness and enhance the frisking. In search of the ultimate aphrodisiac dishes, over the years he has researched and refined, trialed and tested ingredients and recipes from all over the world. This compendium of culinary come-ons is the legacy of his unceasing quest. The Aphrodisiac Encyclopaedia is a veritable cornucopia of titillating titbits - from liquorice to lobster, figs to foie gras, and mango to mint. Along with mouth-wateringly tempting recipes, each entry is packed with diverse and diverting fact - historical, literary, biological and psychological - and the aphrodisiac and amorous qualities of each ingredient examined and appraised.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dembowskiego 12 (W131)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
17.05 br. wszystkie placówki Ursynoteki bédá nieczynne.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej